Pot trucar de dilluns a divendres
de 9:00 a 14:00
i 16:00 a 19:00

931 000 541

Comptem amb unitats mòbils
a Barcelona
i Província 

   
Acceptem pagaments amb targetes de crèdit  
Assistència Tècnica

Electrodomèstics

ELECTROLUX

Posem a la seva disposició tota la informació relativa als nostres serveis de reparacions d'electrodomèstics a través d'Internet.

El nostre Servei Tècnic per ELECTROLUX és especialista en resoldre qualsevol avaria o incidència relacionada amb el seu electrodomèstic marca ELECTROLUX ja siguin frigorífics, congeladors, rentadores, assecadores, rentavaixelles, cuines, forns, vitroceràmiques, etc ...

El nostre Servei Tècnic per ELECTROLUX, disposarà de tots els mitjans i recursos necessaris, tant tècnics com humans, per aconseguir que tot funcioni perfectament i no tingui cap preocupació referent a l'ús dels seus electrodomèstics.

Eficiència i qualitat i amb més de 20 anys d'experiència, és el que posem a la seva disposició en la reparació d'electrodomèstics ELECTROLUX.

Tenim l'afany d'oferir el millor servei, intentant cobrir totes les necessitats tècniques que necessiten els nostres clients.

Amb una simple trucada de telèfon tindrà a la seva disposició tot el nostre servei en tan sols uns minuts.

O si prefereix pot completar aquest formulari per enviar-nos la seva sol licitud i ens posarem en contacte amb vostè.

 

 

Avís Legal i Política de Privacitat

Els logos i marques del servei tècnic exposat en aquest lloc web són propietat dels seus titulars i estan protegits per les lleis de copyright. No som servei tècnic oficial.